fbpixel

Moderators: Greg Downing, E.J. Peiker

All times are UTC - 5 hours

  
« Previous topic | Next topic »  
Reply to topic  
 First unread post  | 3 posts | 
by James W. Milligan on Mon Aug 06, 2018 9:25 am
User avatar
James W. Milligan
Lifetime Member
Posts: 1888
Joined: 27 Jan 2004
Location: Quakertown,PA 18951
Member #:00249
A recent update to LR placed the catalog on my destop. I would prefer it not be there but can't figure a way to move it. I tried documents but LR would not open unless I selected the catalog and clicked on it.

I also noticed the date filing has changed and now where the YY/MO/day shows 0 and then I open up a number of subfolders broken down showing month then day. 
 

by jrhoffman75 on Mon Aug 06, 2018 3:38 pm
jrhoffman75
Forum Contributor
Posts: 70
Joined: 21 Nov 2003
Location: Conway, NH
You can move the catalog to where you want it and then double click to open LR. It will remember where the catalog is.

But, unless you installed a completely new version of LR and inadvertently selected the desktop, a typical LR update doesn’t change the catalog location. 

Can you describe in more detail exactly what you did?
 

by James W. Milligan on Tue Aug 07, 2018 3:56 pm
User avatar
James W. Milligan
Lifetime Member
Posts: 1888
Joined: 27 Jan 2004
Location: Quakertown,PA 18951
Member #:00249
jrhoffman75 wrote:
You can move the catalog to where you want it and then double click to open LR. It will remember where the catalog is.

But, unless you installed a completely new version of LR and inadvertently selected the desktop, a typical LR update doesn’t change the catalog location. 

Can you describe in more detail exactly what you did?


New Problem: I just opened LR and the catalog is not the one I was using. It is an older catalog the one I was using should have a 2 in front of Icrat. That catalog has moved but I have no idea why or any idea where to find it.
 

Display posts from previous:  Sort by:  
3 posts | 
  

Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group