fbpixel

Moderators: Greg Downing, E.J. Peiker

All times are UTC - 5 hours

  
« Previous topic | Next topic »  
Reply to topic  
 First unread post  | 6 posts | 
by Rocky Sharwell on Wed Jul 04, 2018 5:33 pm
Rocky Sharwell
Lifetime Member
Posts: 2949
Joined: 21 Aug 2003
Member #:00054
I have a large Lightroom 6 database that I stopped using about 8 months ago when I started using Capture One. I don't photograph as often as  I used to so I have a hard time remembering how to do things in Capture One. I am getting an A7Riii soon and have been contemplating   the Adobe subscription  as Lightroom while inferior is so much more convenient. 

Can I run Lightroom 6--and the subscription version on the same computer (Keeping catalogs separate) Are there any caveats?

Thanks
Rocky Sharwell
 

by mikeojohnson on Thu Jul 05, 2018 8:25 am
mikeojohnson
Lifetime Member
Posts: 1183
Joined: 21 Dec 2003
Location: Estero , Florida
Member #:00374
Just curious.
If you are going to get the subscription version, why wouldn't you convert your V6 catalog and use the new version? It has a lot of features not available in V6.
Mike
"Photography intensifies the experience of life"
http://www.mojphoto.com
 

by Rocky Sharwell on Thu Jul 05, 2018 2:58 pm
Rocky Sharwell
Lifetime Member
Posts: 2949
Joined: 21 Aug 2003
Member #:00054
mikeojohnson wrote:
Just curious.
If you are going to get the subscription version, why wouldn't you convert your V6 catalog and use the new version?  It has a lot of features not available in V6.
Mike



My thinking was that if I let my subscription lapse then I thought I would be sunk.
Rocky Sharwell
 

by E.J. Peiker on Thu Jul 05, 2018 3:38 pm
User avatar
E.J. Peiker
Senior Technical Editor
Posts: 81516
Joined: 16 Aug 2003
Location: Arizona
Member #:00002
Adobe would need to pay me a monthly subscription fee to get me to switch from Capture One to Lightroom :D ;)
 

by Rocky Sharwell on Fri Jul 06, 2018 3:17 pm
Rocky Sharwell
Lifetime Member
Posts: 2949
Joined: 21 Aug 2003
Member #:00054
E.J. Peiker wrote:
Adobe would need to pay me a monthly subscription fee to get me to switch from Capture One to Lightroom :D ;)


I figured that...
Rocky Sharwell
 

by MND on Fri Jul 06, 2018 6:29 pm
MND
Forum Contributor
Posts: 536
Joined: 01 Jan 2007
Location: Pennsylvania
Rocky Sharwell wrote:
E.J. Peiker wrote:
Adobe would need to pay me a monthly subscription fee to get me to switch from Capture One to Lightroom :D ;)


I figured that...



With good reason. :lol: 
 

Display posts from previous:  Sort by:  
6 posts | 
  

Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group