fbpixel

Moderators: Greg Downing, E.J. Peiker

All times are UTC - 5 hours

  
« Previous topic | Next topic »  
Reply to topic  
 First unread post  | 2 posts | 
by joseph motto on Wed Mar 07, 2018 11:19 am
User avatar
joseph motto
Lifetime Member
Posts: 3698
Joined: 21 Aug 2003
Location: eau claire, wisconsin
Member #:00091
When I travel I process my images using an EHD, my laptop LR6 and PS, and keyword the processed images. When I return home I copy them into my desktop computer. My question: Will the keywords I attached from my laptop LR appear if I flag a keyword on my desktop LR or will I have to redo all of the keywords?
joseph motto
NSN 0091
 

by mikeojohnson on Fri Mar 09, 2018 10:59 am
mikeojohnson
Lifetime Member
Posts: 1184
Joined: 21 Dec 2003
Location: Estero , Florida
Member #:00374
Two things:
First, make sure the box to write changes to xmp files is checked in the metadata tab of the catalog settings.

Second, when you return home, select all the images you want to transfer in LR and export them as a catalog in the File menu.

Then on the desktop, choose import from another catalog on the file menu.

LR will import the catalog and all the process changes will be reflected along with metadata, collections, etc.



Mike
"Photography intensifies the experience of life"
http://www.mojphoto.com
 

Display posts from previous:  Sort by:  
2 posts | 
  

Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group